Print en web als één stijl


Als aanvulling op het drukwerk verzorgen wij ook websites, webdesign en hosting voor je onderneming of product. Drukwerk, vormgeving en website als één huisstijl.

Webdesign

Je drukwerk en website als één huisstijl. Een website moet gemakkelijk zelf te onderhouden zijn. Daarom maken wij websites die onze klanten zelf kunnen aanpassen. CMS maakt het mogelijk om zelf op een eenvoudige en snelle wijze aanpassingen te doen aan uw website. Wij stellen de software zo in, dat u alleen de inhoud, zoals tekst en beeldmateriaal, kunt aanpassen. Liever dat wij de website onderhouden? Dat is uiteraard ook mogelijk.

Responsive design

De hoeveelheid mobiele internetters neemt enorm toe. In 2019 wordt internet meer gebruikt op een mobiel apparaat dan op een computer. Daarom maken wij alvast websites welke compatibel zijn voor zowel desktopgebruik als voor gebruik op een smartphone of tablet.

Webhosting

Webhosting met uitstekende kwaliteit. Daar staan we voor. Uw website is door onze webhosting razendsnel maar heeft ook een hoge uptime. De speerpunten van goede webhosting. Naast de techniek staan we altijd voor u klaar om vragen over uw website of webhosting te beantwoorden. Voordelig, hoge kwaliteit techniek en persoonlijke service. Altijd de nieuwste PHP versie en ondersteuning voor populaire CMS systemen zoals WordPress, Joomla, Drupal en Magento.