Vacature: zelfstandig printoperator


Voor ons team zijn wij opzoek naar een zelfstandig printoperator

Functieomschrijving

Als printoperator van de Xerox Versant 2100 en Roland grootformaat printer zorg je ervoor dat er volgens de juiste specificaties wordt gedrukt op de juiste materialen. Je kunt de Xerox en Roland VG-540 volledig instellen en zelfstandig orders printen.

Taakomschrijving

Het printen van diverse opdrachten op een Xerox Versant 2100 en een Roland grootformaat ecosolvent printer.- Het beoordelen van aangeleverde bestanden op bruikbaarheid.- Het printklaar maken van bestanden- Je signaleert afwijkingen en storingen, corrigeert en verhelpt deze en/of doet hier melding van;- Het - al dan niet in overleg met onze leverancier - verhelpen van kleine storingen aan onze printer- Je verricht lichte DTP werkzaamheden;- Je bestelt materialen;- Verricht klein onderhoud;- Je bewaakt de kwaliteit;- Coördineert de voortgang, signaleert problemen met betrekking tot het werk en overlegt daarover.

Profiel

MBO werk- en denkniveau;- Ruime ervaring met Fiery;- Ruime ervaring met Adobe pakketten;- Je hebt enig technisch inzicht;- Je hebt goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;- Je houdt van aanpakken en kan zowel zelfstandig als in een team werken;- Je houdt van afwisselend werk, bent nauwkeurig en je levert graag goed werk af;- Je hebt een groot aanpassingsvermogen, vindt het leuk steeds nieuwe dingen te leren, bent enthousiast, sociaal en pro actief.

Aanbod

We bieden een functie aan voor 2 dagen, een aangename werksfeer, gemotiveerde collega’s en een aantrekkelijk salaris confirm de grafische CAO.

Interesse?

Stuur dan jouw sollicitatie met CV met motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons via: 033-4653006 en vraag naar Dimitri van Schaik

Met onze nieuwe Xerox 3100 realiseren wij een enorme capaciteitsuitbreiding


Flower